Éghajlatvédelem, zöld gazdaság, fenntartható társadalom

Sok szeretettel meghívjuk Önt az MTVSZ rendezvényére, ahol betekintést nyújtunk abba a jövőbe, amit elképzeltünk Önnek.

2010. november 9. kedd, 10:30-12:00

Tranzit Art Café

1116 Budapest, Bukarest és Ulászló utca sarok (Kosztolányi Dezső tértől 2 perc)

 

2020. Magyarország: a családok többsége már energiatakarékos otthonban él. Az ország fosszilis energiafüggősége csökkent, az alacsony rezsiköltségek lehetővé teszik, hogy az állampolgárok a számlák helyett takarékos, környezetkímélő beruházások megvalósítására fordítsák a fennmaradó összegeket, mellyel újabb és újabb munkahelyeket teremtenek emberek tízezreinek. A gazdaság folyamatosan élénkül, egyre zöldebbé válik, a környezet terhelése folyamatosan csökken, míg az életszínvonal emelkedik. A csaknem tíz évvel korábban elfogadott klímatörvény a társadalom minden rétegének új lehetőségeket teremtett – igazságosan és egyenlően.

 

Szeretne Ön is a jövőbe látni? Megismerve, miként segíthet egy jó és igazságos klímatörvény abban, hogy megvédjük környezetünket? Miként lehet mindezzel élénkíteni és zölddé tenni a gazdaságot? Hogyan profitálhatnak mindebből a kisfogyasztók?

Várjuk szeretettel a Magyar Természetvédők Szövetségének rendezvényére, ahol minden kérdésre választ adunk, és találkozhat a zöld jövővel.

Az esemény időpontja és helyszíne:

2010. november 9. kedd, 10.30

Tranzit Art Café

1116 Budapest, Bukarest és Ulászló utca sarok

 

Számítunk megtisztelő részvételére!

 

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi elérhetőségeken jelezze:

Csonka Martina, kommunikációs asszisztens, MTVSZ, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 216-7297, 70/940-5975