Szem betegségek lelki problémáktól is kialakulhatnak

A modern orvostudomány hatására talán sokszor elfeledkezünk arról, hogy mennyire fontos szerepe van a testi egészségünkben a lélek épségének. Ha valami nincs rendben lelkileg, az előbb, vagy utóbb ki fog ülni az arcunkra – szó szerint – és persze más egyéb testi rendellenességeket is okozhat. Éppen ezért nem szabad félvállról venni, foglalkozni kell a lélekkel, nem is keveset. A szem betegségek alatt értem például a szem körüli táskákat, karikákat, duzzanatot, vagy bármit, ami rendellenes, szokatlan, normálistól eltérő.

A szem betegségek lelki okai mellett gyakran elfelejtjük azt is, hogy vannak olyan globális stresszfaktorok, amelyek mindannyiunkra hatással vannak. Hallottatok például a klímaszorongásról? Ez egy létező fogalom, hiszen számtalan ember küzd vele aktívan, vagy épp passzívan. Igen, sokan azt sem tudják, hogy mi a bajuk, pusztán csak szenvednek tőle…

De mi köze tulajdonképpen a klímának és a kedvenc Laumar szérumomnak egymáshoz? Ide próbálok eljutni… Amikor valaki tudatában van a szorongásának, az talán a jobb eset, hiszen akkor tud ellene tenni! Aki viszont nem tudja, mi a baja, csak a tüneteket látja. A szorongás, a stressz, az ismeretlen lelki okok amint mondtam már, azonnal kiülnek az arcra. Karikás szemek, duzzadt szem alatti táskák, elmélyülő ráncok és szarkalábak. Az idő múlásával persze sok egyébként is megjelenik, de mindegyik?!

A megoldás összetett. Biztosan foglalkozni kell a lelki okok megismerésével és kezelni kell azokat. Közben pedig minden bizonnyal rengeteget segít az, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ebben pedig sokat tud segíteni az InstanTENSE Plus nevű szemkörnyékre tervezett szérum, aminek a hatására a kellemetlen elváltozások elhalványulnak és csökkennek, vagy stádiumtól függően akár el is múlhatnak.

A szem betegségek tipikus jeleit össze is gyűjtötték az érdeklődőknek az instantense.hu oldalon. Ez azért jó, mert aki csak a jeleket látja magán és azért rendeli meg a szérumot, hogy ezeket eltüntesse, így az is tud róla, hogy itt többről is lehet szó, mint pusztán az öregedés.

Az InstanTENSE Plus szérum egyébként hatékonyan tud fellépni a szarkalábak, karikák és más egyéb szemkörnyéki problémák ellen, méghozzá nem is akárhogy. Már percek alatt képes hatást kifejteni az első használatnál is! A különleges összetevőkről is olvashattok az oldalukon, amitől ennyire hatékonyan tud működni. Szerintem érdemes megnézni, amellett, hogy a szem betegségek tüneteit is átfutnám azok helyében, akiknél bármilyen elváltozás fellép – vagyis akiknél felmerül a szérum használatára való igény.