Védd a környezetet, gurulj két keréken!

Számomra a környezetvédelem azt jelenti, hogy tudatos próbálok lenni az életem megannyi területén. Persze őrjítő lenne az, ha mindezt görcsösen tenném, és mindenáron bele akarnám szuszakolni a mindennapjaimba az összes, lehető legkörnyezetbarátabb megoldást, miközben ostoroznám magamat, ha mégsem jönne össze. Szóval próbálok egyfajta egyensúlyra törekedni mindenben, másrészt azonban a rutin sokat segít az ilyen dolgokban is, szóval próbálok időnként valami új dolgot beépíteni, hogy tágítsam a határaimat. Például manapság már a nagyobbik fiamat be tudom vonni egy csomó dologba, és ez szuper érzés! Már ő maga hívja fel a figyelmemet, hogy ne felejtsem otthon a vászonzsákokat és a dobozokat, ha mondjuk a piacra megyünk. De a csomagolásmentes boltba is szívesen jár velem, segít a dolgokat kimérni például. A kedvenc kulacsát is annyian megdicsérték már – büszke is rá, és mindig elmondja, hogy ő így védi a környezetet. A családban nem mindenki van így egyébként, de ezzel nincs is baj, nem akarom “térítgetni” őket egyébként.

Az apám nagy autós és motoros, szóval nem tőle örököltem a biciklizés iránti rajongásomat. Ugyanakkor nemrégiben találtunk egy olyan oldalt, ahol mindketten megtaláljuk azt, ami a szívünkhöz közel áll: ő például simson alkatrészeket, én pedig szuper kerékpárokat, és azokhoz való alkatrészeket. A motorbolt.co.hu oldal tehát csak a nevében “motoros”, valójában a hagyományos kerékpároktól kezdve az elektromos modelleken át egészen a motoros kiegészítőkig és felszerelésekig elég sok terméket találhatunk meg náluk, ráadásul még gumikat is. Ha már csak lenyitjuk a kezdőoldaluk fő menüpontjait, láthatjuk, hogy mennyi alkategóriába van sorolva a számtalan, jó minőségű árucikkük. A gumi kategória a kedvencem, de tényleg! Nagyon jó áron vannak, és nem kizárólag motor-, illetve kerékpár gumit, hanem például roller babakocsi gumit és utánfutó gumit is vásárolhatunk tőlük. Az üzlet egyébként Dunaföldváron található, de azt gondolom, hogy akinek nem egyszerűen megközelíthető a fizikai üzlet, annak bátran ajánlott a webshop felfedezése. Szerintem nem vesz le semmit az élményből, hogy nem személyesen nézelődünk, ugyanis a minőségi fotók és a leírások sokat segítenek a választásban, és szerintem még kényelmesebb is online böngészni, mint a boltba mászkálni, de ez persze egyéni preferencia kérdése. Ami biztos, hogy akár a simson a kedvenc márkád, akár valami mást fedeznél fel, a motorbolt.co.hu-nál jó helyen jársz, ha két keréken gurulnál!

Persze nem csak a simsonnal kapcsolatban merülhetnek fel kérdéseid, így amennyiben azt érzed, hogy mégis szükséged lenne egy szakértői tanácsra, van bármilyen kérdés felmerült benned a termékekkel, a rendeléssel vagy a szállítással kapcsolatban, akkor a weboldalon megadott telefonszámon vagy e-mail címen el tudod érni a motorboltot. Kérdezz bátran, hidd el, megértő és szakértő fülekre találsz majd! Aki pedig a környéken él és szeret személyesen meggyőződni a termékek minőségéről, annak csak ajánlani tudom, hogy tekintse meg az üzletet is. Engem már online is lenyűgözött a kínálat, és meg is beszéltük apuval, hogy legközelebb együtt rendelünk majd a motorbolt.co.hu-ról.