Ne utazz a világvégére, vár a magyar tenger!

A környzetvédelem szerintem legalapvetőbb eszköze a “védd a hazait” jelszavának betartása és mondjuk még az olyasmi is, minthogy ne utazzunk minden nyáron kétszer más kontinensekre nyaralni repülővel. Nem kell messzire mennünk, az olyan pazarlás volna, ami ráadásul még a hazai gyöngyszemekről is elterelné szükségtelenül a figyelmet. Hisz itt van nekünk a magyar tenger és a https://balatonpro.hu/balatoni-vitorlazas-kapitannyal/ linken található szolgáltatás segít is felfedezeni, kiélvezni azt. Minden egyes sarkáig bezárólag.

A https://balatonpro.hu/balatoni-vitorlazas-kapitannyal/ megtalálása előtt én sem tudtam, hogy mennyire el lehet merítkezni az ottani élményekben. Én vagyok a legjobb példa rá, hogy aki túl messzire tekint, nem látja meg a közelében, karnyújtásnyira levő szépséget.

A https://balatonpro.hu/balatoni-vitorlazas-kapitannyal/ linken és jobban szétnézve az azonban a lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk, mert a Balatonban aztán van kiaknázandó potenciál. A BalatonPRO.hu ki is aknázza. Több napos, vagy csak pár órás kirándulásra, kapitánnyal, vagy magunk részére történő hajóbérléssel is befizethetünk. De, ha a magyar tengerről van szó, a BalatonPRO ennél is tovább megy.

Szerveznek ezen az oldalon (ilyen esetben ne feltétlenül a linkemből induljatok ki, hanem a balatonpro.hu-ból, magából) tóparti rendezvényeket. Mehetünk oda, a segítségüket kérve céges konferenciákra, vagy bulizni, esetleg csapatépítőkre. Éjszakai horgászatra is elvisznek hajóval – mindenképpen nézzük át a menüket a felső sorban, és azok almenüit is, ha érdekel minket a Balaton, főként a vitorlázás.

A Balaton nem csupán turisztikai célpont, hanem egy életet adó és fenntartó természeti kincs, amely magába foglalja a víz által nyújtott számtalan lehetőséget és szépséget. Nekem nagyon tetszik, amit ez a szolgáltató kínál és összességében az egész szemléletük, lelkesedésük. Csodákat adhatnak nekünk. Valódi, felejthetetlen csodákat! Olyan turisztikai élményeket, amik többek is annál, mert a Balaton a miénk, talán sokaknak többletet jelent azáltal, hogy a magyar tengerről beszélünk, amihez valamennyire mindünk kötődik idehaza, és még csak elutazni sem kellett egy viszonylag határtalan, vizes élményhez! Kezdésnek itt van ez: https://balatonpro.hu/balatoni-vitorlazas-kapitannyal/, de minden almenü alá nézzetek be, továbbra is ezt mondom. Nem fogjátok megbánni.