A gyógytorna budapest kereséssel a bolygónkkal is jót tehetünk

Imádom a természetet és mindig is szívemen viseltem a környezet védelmét. Az a véleményem, hogy mindent meg kell tennünk, ami csak lehetséges, és legfőképp ott, ahol élünk – a szűkebb és egy kicsit tágabb környezetünkben.

Én például amikor erdőben járok, egyetlen egyszer sem bírom ki, hogy ne szedjem össze az utamba kerülő műanyag üvegeket, nejlonzacskókat és pet palackokat. Persze néha azt is megtapasztalom, hogy ezek az apró, mégis nagyon hasznos tevékenységek bár igazából nem szabadna, hogy nagy erőfeszítést igényeljenek, már egyre nehezebben mennek. Esetemben ennek az oka pedig alapvetően a fájós gerincem. Épp ezért már egy ideje elhatároztam, hogy valamit teszek magamért, amivel még a bolygónknak is jót teszek.

Szerencsémre a keresésem elég rövid ideig tartott, mert akár a mesében, a gyógytorna budapest keresőszavakra hamar ráleltem a megfelelő találatra, ami nem más, mint a Therapy4U Gerincterápiás Központ & Medical Fitness Stúdió.

A weboldalukról kiderül, hogy náluk igazán elhivatott emberek dolgoznak, akik azzal az szilárd elhatározottsággal rendelkeznek, hogy a gerinc problémákkal küzdőknek segítsenek.

Az ortopédia a szakterületük, azon belül pedig a gerinccel kapcsolatos problémák és a sporthoz köthető sérülések.

30 év tapasztalatával, valamint számtalan, határozott eredményt garantáló módszerrel állnak rendelkezésére a pácienseiknek.

Fontos megemlíteni, hogy a Gerincterápiás Központnál mindenki személyre szabott terápiában részesül. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben nem is egyféle metódust alkalmaznak, hanem a problémához és az adott személyhez variálják a rendelkezésükre álló széleskörű eljárásokat.  

gyógytorna budapest

A weboldalon nagyon sok, számomra szimpatikus dolgot találtam. A több évtizedes tapasztalat mellett például azt, hogy az oldalon feltüntetésre kerültek a különféle kezelések, illetve azoknak rövid leirata, továbbá a gyógytornász csapat is bemutatásra kerül – a szakterületükkel együtt. Ami igazán meglepő volt – pozitív szempontból -, az a hazai szolgáltatások körében egyáltalán nem gyakori, mondhatni „fehér hollóként” előforduló feltüntetése az áraknak.

Elmondhatom, hogy engem nagyon meggyőzött az, amit láttam, és azt hiszem, hogy fel is fogom keresni a Gerincterápiás Központot.

A weboldalon telefonos és e-mail-es elérhetőség is meg van adva, így mindenki kényelmesen veheti fel velük a kapcsolatot.

Emellett az időpontfoglalás rendszere is tisztázva van, mely szerint hétfőtől-csütörtökig délelőtt 08.00 órától este 20 óráig lehet időpontot foglalni, péntekenként pedig 08.00 órától 14.00 óráig. Természetesen e-mail-ben is lehet üzenetet hagyni – telefonszám és név megadásával. Ez alapján a Gerincterápiás Központ munkatársai minden érdeklődőt 24 órán belül visszahívnak.

Megéri regisztrálni a weboldalon, a therapy4u.hu-n, ugyanis így az online felületet használva szintén tudunk időpontot foglalni. A központ munkatársai kérik, hogy amennyiben megkaptuk az időpontunkat, akkor lehetőség szerint a meghatározott időpont előtt lehetőleg 10-15 perccel előbb érkezzünk, hogy a recepción elég idő legyen a regisztrációs lapunk elkészítéséhez.

A weboldalon még olyan figyelmességekkel is szolgálnak, hogy a nem pestiek részére a közlekedést is elmagyarázzák – akár a Keleti pályaudvarról érkezünk gyalogosan, akár busszal, az autósoknak pedig a parkolási lehetőségek felsorolásával kedveznek.

Ha tehát gyógytorna budapest, akkor csakis a Therapy4U Gerincterápiás Központ & Medical Fitness Stúdió jöhet szóba. Remélem, hogy a Therapy4U segítségével én is megszabadulhatok a gerincfájdalmamtól, és még sokan követik a példámat. Már csak azért is, mert sajnos számtalan erdő vár arra, hogy megszabadítsuk őket a kirándulók által elhajigált pet palackoktól.